Koeien
Ans

OVER MIJ

Bij zoveel dingen die ik richting prullenbak zag gaan, dacht ik: “zonde om weg te gooien, daar kan ik ooit iets mee.” Dopjes en deksels verzamelen doe ik dus al een tijdje, gewoon om er ooit eens iets mee te gaan doen. En zie hier, de tijd is rijp om er iets mee te doen!

Ik ben Ans van den Oever, ik ben 47 jaar. Ik ben getrouwd met Ad en wij hebben 3 kinderen. Wij wonen en werken op een boerderij, een melkveebedrijf. De koeien op ons bedrijf zijn een inspiratiebron geweest voor mijn ideeën. Vandaar de ‘koe’ in KOE AND YOU.
Daarnaast vind ik het geweldig om dit samen met jou te doen. Vandaar de ‘you’ in KOE AND YOU. De ruimte waarin dit alles gebeurt, in het achterhuis, daar stonden vroeger de kalfjes en het jongvee.

Ik wil jullie graag meenemen in de wereld van kleuren en vormen. Lekker bezig zijn met je handen, op weg geholpen worden, maar ook er je eigen creatie van maken, zoals je het zelf wilt. Van ‘niets’ iets geweldigs moois maken!

Ikzelf word er in ieder geval ontzettend blij van! Ik hou van kleur, van combinaties van kleuren. Het kan mij niet gek genoeg, maar het moet voor mijn gevoel wel ‘kloppen’. Dit zie je terug in de creaties die ik maak, maar ook bijv. aan de inrichting van onze boerderij. Soms zijn het hele bonte kleurencombinaties en soms wat subtieler. Dat gaat bij mij puur op gevoel.

Mijn missie is om jullie te laten kennismaken met dat ‘snoepwinkel’ gevoel. Het gevoel dat de wereld nog open ligt en dat jij het mag invullen. Zoals jij het wilt, jouw idee! Jij mag in die ‘snoepwinkel’ kiezen wat je wilt en hoe je het wilt. Daar word je blij van!