Koeien

Het verhaal achter de knuffel.

6 jaar geleden kregen mijn jongste broer en schoonzus een kindje. Leuk, weer een kleintje in de familie! Alle andere neefjes en nichtjes waren ondertussen al wat ouder. Ik ging op zoek naar een leuk cadootje!


Toen ik zelf kinderen kreeg had ik van thuis kleertjes meegekregen. Babykleertjes van mijzelf maar ook van mijn jongste broer. En dat kwam nu goed van pas!

Ik haalde de kleertjes die ik nog had voor de dag om te kijken of er iets bij zat waar ik iets mee kon.

Ik had een heel mooi blauw boxpakje dat mijn jongste broer als baby had gedragen. Perfect om een knuffel van te maken! Een koeienknuffel. Mijn nieuwe neefje kreeg dus een knuffel met het kleertje wat zijn vader als baby droeg. 

 

 

 knuffel

 

 

Mijn broer heeft zelfs een foto waarop hij dat kleertje droeg! Hoe bijzonder!

 

 baby

2 jaar later verwachtte mijn broer en schoonzus opnieuw een kindje. Hoe leuk zou het zijn om weer een knuffel te maken maar dan met een kleertje van mijn schoonzus! Haar moeder had nog babykleertjes van haar en van een heel mooi truitje maakte ik een zebra knuffel. Mijn nieuwe nichtje kreeg dus ook een knuffel cadeau. Met het truitje wat haar moeder als baby droeg!

Zo leuk! Om te maken, maar vooral ook om