Koeien

Het verhaal achter de knuffel.

6 jaar geleden kregen mijn jongste broer en schoonzus een kindje. Leuk, weer een kleintje in de familie! Alle andere neefjes en nichtjes waren ondertussen al wat ouder. Ik ging op zoek naar een leuk cadootje!


Toen ik zelf kinderen kreeg had ik van thuis kleertjes meegekregen. Babykleertjes van mijzelf maar ook van mijn jongste broer. En dat kwam nu goed van pas!

Ik haalde de kleertjes die ik nog had voor de dag om te kijken of er iets bij zat waar ik iets mee kon.

Ik had een heel mooi blauw boxpakje dat mijn jongste broer als baby had gedragen. Perfect om een knuffel van te maken! Een koeienknuffel. Mijn nieuwe neefje kreeg dus een knuffel met het kleertje wat zijn vader als baby droeg. 

 

 

 knuffel

 

 

Mijn broer heeft zelfs een foto waarop hij dat kleertje droeg! Hoe bijzonder!

 

 baby

2 jaar later verwachtte mijn broer en schoonzus opnieuw een kindje. Hoe leuk zou het zijn om weer een knuffel te maken maar dan met een kleertje van mijn schoonzus! Haar moeder had nog babykleertjes van haar en van een heel mooi truitje maakte ik een zebra knuffel. Mijn nieuwe nichtje kreeg dus ook een knuffel cadeau. Met het truitje wat haar moeder als baby droeg!

Zo leuk! Om te maken, maar vooral ook om te geven!

 

jurkje

 

 

Dit was toen zo leuk om te doen dat ik het idee weer boven water heb gehaald! Ik ben naar de kringloopwinkel gegaan en heb echt het allerschattigste jurkje kunnen kopen wat er bestaat! Naar aanleiding van het jurkje ben ik gaan bedenken wat voor knuffel het moest worden. Het werd me al snel duidelijk: een giraffe! Toen op zoek naar stofjes om een mooie combinatie te maken. Stofjes die ik al had heb ik aangevuld met stofjes uit de winkel. En toen lekker aan de slag, verstand op nul, en iets laten groeien uit je handen! Genieten!

 

Het eindresultaat mag er zijn. Een vrolijke giraffe die je hart laat smelten en een glimlach op je gezicht tovert!

 

 

giraffe

 

 

Hoe bijzonder is het om iets wat je dierbaar is terug te zien in een knuffel. En hoe leuk zou het zijn om te kunnen achterhalen van wie het jurkje is geweest! Misschien heeft diegene een foto van zichzelf met het jurkje aan, waarvan nu een knuffel gemaakt is.

Wie weet…

 

 

 

Reacties (0)


Reageer





Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:


Deel dit artikel: